PREGUNTES FREQÜENTS: BOTIGA LAROUCH ART DE CARRER

QUINES SÓN LES DESPESES D'ENVIAMENT?

Els nostres enviaments tenen un cost de 6 euros per a tota la península espanyola fins als 50 euros. A partir d’aquesta quantitat, l’enviament serà gratuït. Per a enviaments insulars, a Ceuta, Melilla, Canàries o Illes Balears, el cost serà de 8 euros. I gratuït a partir de 50 €.

Per a enviaments internacionals a Europa, el cost serà de 15 euros fins a 100€. A partir d’aquesta quantitat, l’enviament serà gratuït.

No es faran enviaments fora d’Europa. Disculpeu les molèsties. 

 

Quan arribarà la meua comanda a casa?

La teua comanda tardarà en arribar un màxim de 72 hores si vius a Espanya, i fins a 7 dies laborables si vius a Europa.

PUC RECOLLIR LA MEUA COMANDA A LA TENDA FÍSICA DE LAROUCH ART?

Si viu a la Marina Alta i has triat aquesta opció, t’arribarà un email de confirmació quan la comanda estiga preparada i pugues passar per ella. La nostra tenda física està al carrer de l’Esglèsia 22 a Ondara.

El nostre horari és de 10.00 a 14.00 de dilluns a dissabte.

ES PODEN CANVIAR O RETORNAR LES COMANDES?

Larouch Art de Carrer permet canviar tots els productes, tant per problemes de talla, com per no estar satisfet amb el producte rebut. Quan formalitzes la devolució et farem un val per a gastar a la botiga sense data de caducitat.

Es disposen de 30 dies tant per a fer canvis com devolucions.

En el cas d’Espanya, els canvis i devolucions són gratuïtes, excepte a Canàries, on el client ens haurà d’enviar el producte per a poder canviar-lo o retornar-lo.

COM PUC PAGAR?

Oferim la possibilitat de pagar mitjançant targeta amb la plataforma d’Stripe