Larouch                     Art de Carrer

O Crida: 605 838 880

LAROUCH

Art De Carrer

En la firme convicció de que soles som dos personetes amb ganes de fer coses boniques, tenim per davant una missió divertir-nos mentre fem que pregueu consciència i deixem bonic el vostre poble.

Especialistes en gran format

Portem el nostre art allà a on calga, sense importar el tamany de la paret.

Visualitza com quedarà

Els nostres dissenys s’adapten al que demana la paret, però sempre podràs vore com queda abans.

Demana pressupost

No tingues por que som artistes de Carrer, cobrem com tot el món però els nostres preus no fan por.

terra només n’hi ha una

Les balenes // Ondara 2020

Veus una paret, t’imagines com quedaria. Així comença la nostra història en la pintura mural, i en aquest mural en concret. Tot comença per les xarrades a altes hores de la nit, amb amics assentats en els escalons del parc mentre imaginem què podríem fer i perquè no ho fa ningú.
– Tu podries? Clar que sí.
aixina comencen les històries, li fas una foto i dia darrere dia, passant per davant 4 voltes al dia van passant idees pel cabet. Què podríem fer? Què li vindria bé a la paret i al lloc?
Iee Rotxa, quan manprenim la paret del Femenia?
– Quan tu digues amic, tu manes.
Aixina passen dos anys. Dos anys en el que fantasejes que podràs pintar eixa paret i que farem realitat un objectiu. Millorar la imatge del poble i conscienciar de què açò s’acaba.

terra només n’hi ha una

Arbrets // Pedreguer 2021

Aquesta pel·lícula és diferent. Després d’haver fet realitat el nostre primer mural en gran format, se’ns obrin una sèrie d’oportunitats que a on anem no vegem parets, sinó ubicacions per a una expressió artística acord amb l’entorn i el veïnat de cada poble.

Feia temps que volíem eixir un poc del poble per fer-nos vore i observar com la gent reaccionava amb el mural. Molt del nostre treball està en observar per la web i anar agafant cosetes d’ací i d’allà en el que conforma el nostre subconscient artístic.
– Rotxa, ara crec que toca Pedreguer, vaig a parlar amb els amics que tenim per allà a vorer què podem fer.
Em presente a vorer els amics de la Nau lab i expose el projecte de terra només n’hi ha una. M’assente amb Hèctor Carrió i comença l’aventura.
– No has anat a parlar amb les autoritats encara? Dis-li que no s’encanten que altres pobles ja estan fent coses xules i nosaltres no anem a quedar-nos arrere.

Newsletter

Subscriu-te per a novetats i nous murals