ART DE CARRER

Fem el que fem perque la vida sense Art és una vida molt avorrida. Personalitzem objectes quotidians, sempre amb el nostre estil divertit i desenfadat.

CABASSOS

LAROUCH ART DE CARRER

PERSONALITZEM OBJECTES!

Estimem la nostra terra, rebusquem en els nostres arrels i expressem les creacions a la nostra manera i sobre els objectes més inesperats.
Que no sabia fet mai? Doncs ací estem.
Vam començar fent dissenys per a nosaltres i per als nostres amics. La font d’inspiració les històries d’homes peculiars que pujen als terrats de les cases perseguint coloms o cullidors que reciten les classes de taronjes de memòria. És el que és, ho fem per gust i pels amics, cada volta més gran, cada volta millor.
Passa i pega-li una miradeta, hi ha més del que penses en cada disseny.
Avant!

CABASSOS

Serà per això que ens brillen els ulls? Cabassos decoratius, de faena o d’expositor, de taronges o de llenyer, però tots i cadascú únic i irrepetible.

CAIXONS

Caixons de fusta personalitzats a la teva manera, tractats, escatats i envernissats. També pots triar que col·loquem rodetes i fons de gomaeva, ideals per a decorar qualsevol habitació, negoci, etc…

CANYISSOS

Tot l’art de carrer disponible amb la teua emprenta. Ideals per a decorar espais oberts o de faena. Buscant l’essència de les nostres arrels, decorem espais amb sabor mediterrani.

LAROUCH ART DE CARRER

PERSONALITZEM OBJECTES

Si tens qualsevol objecte que aprecies i vols donar-li un rotllo nou, nosaltres podem fer-ho.
Pintem neveres, cassals fallers, hamaques i més coses.
Demana el teu i et farem una obra d’Art de carrer per a tu soletes. Demana el teu!

Ces informations ne remplacent pas un avis médical. Discutez toujours des effets secondaires possibles avec un professionnel de la santé qui connaît vos antécédents médicaux. Il ne faut pas hésiter à être complètement honnête pour éviter toutes mésaventures. cialispascherfr24.com Si vous respectez les indications et la posologie données par votre médecin, le risque en sera fortement réduit.