Pintura Mural

O Crida: (+34) 605 838 880

Terra només n’hi ha una

Arbrets

Després de la bona acollida que va tindre el muralet d’Ondara, comencem a donar-li forma al que serà el projecte en el que invertirem tots els esforços d’ara endavant. Pintarem la Marina i deixarem una empremta visible per a que les generacions que venen darrere vegen que es posible un món millor que s’ha de posar tots els esforços en fer-ho possible.
La història comença per la nostra obsessió en expressar la nostra visió més enllà de la pantalla. Vorer un mural en directe, inspira, conciencia i motiva per fer coses creatives.
Aquesta aventura comença en el Coworking de La Nau lab, de la mà de Hèctor Carrió, Ja feia temps que volia pintar per altres pobles i l’oportunitat hi ha que buscar-la si la vols dur a la realitat. Li ho comente, peguem una mirà pel poble i vec que hi han parets accessibles i visibles a on podriem fer una actuació atística acord en el que creiem que el projecte demana.
– Iep, dòna’m el telf del Regidor de joventut, o el de cultura o el del Alcalde, que anem a fer una coseta guapa per ací, ja voreu.
– Ja el té el teu ell, es posarà en contacte i sino toca-li tu.

En mitja hora després d’eixa conversa estava en un despatx de l’ajuntament explicant la moguda que voliem fer. La rapidesa i la diligència dels regidors impressiona. Dis-me preu, farem números i vorem què podem fer.
Una setmana després ja tenim paret, permís i pressupost aprovat per a fer el que teniem en ment.
Comencem la pintura i en la trià de colors, veiem que hem encertat de plè en el que el disseny demanava. La natura és sabia i els colors evidencien el que pasarà. Negres, antracita, blaus obscurs i demès colors obscurs, simulen la deforestació a la que sotmetem els nostres boscos.
Contrasta en els verds clars i grisos que donen una esperança de vorer de nous els paratges naturals amb un verd ben viu.
Les formes dels arbres cuadrats, les fulles rombotiques i els troncs allargats emulen un paratge no natural, arrosegat per la voràgine constructura del nostre món que acabarà per devorar-lo i no deixar rama verda.
– Rotxa, ací fa una calor que et mors.
– Acabem este fondo i a la picina, ja tornarem quan baixe un poc el sol.
-Ací pega l’ombra per la vesprada?

El segon dia, al migdia ja teniem mig mural complet, els forats que haviem deixat per a omplir i tindre referència de a on va cada cosa, van més descuadrats que un picasso cubista.

– No passa res, ara li clavem uns tronquets com a la il·lustració Original de Peter Donely i voràs tu com es veu de bé.
– Això s’en va de mareeee!!

El tercer dia ja tenim la part dreta acabada i rematem la jugada de l part esquerre, a on els troncs talats abunden i es més fàcil treballar amb els stencils.

– Això ho tenim ja amic!
– Posem els lletreros?
– Demà que ja és hora de cervesseta.
– Tu que pots cabró!

L’ultim dia ja soles ens queda el cartell, cuadrar-ho tot, els mussols i detallets. Ho fem i queda el millor. 

Allunyar-te, fundir-te amb un abraç amb el teu company mentre observes la feina i els seus detallets que milloraries.

Pedregueros, ahi queda això cavallers!!

Agraïments a Hector (Regidor), Veïns de la finca, Hector Carrió, Servicolor.
Recordeu si no ho cuidem Açó s’acaba, terra només n’hi ha una.

Arbrets

projecte en imatges

Vols un mural?

Envia un mail i t’informarem

O també pots cridar al: 605 838 880